Nexus Oktatási Központ

Angol & német képzések szervezése és lebonyolítása.

Nexus Oktatási Központ

A Nexus Oktatási Központ angol és német nyelvvizsgára történő képzések szervezésével és lebonyolításával foglalkozik. Nexuskozpont.hu

Friss topikok

Ajánlott oldal

A Nexus Oktatási Központról

2013.08.27. - KaS Szólj hozzá!

Cégünk, a Nexus Oktatási Központ már több éve foglalkozik nyelvvizsgára történő képzések szervezésével és lebonyolításával Hajdú-Bihar, Borsod-Abaúj-Zemplén és Szabolcs-Szatmár Bereg megyékben. Jelenleg is folynak képzéseink Kisvárdán, Nyíregyházán és Szerencsen, de korábban szerveztünk már tanfolyamot Berettyóújfaluban, Debrecenben, Sárospatakon és Mátészalkán is.

Képzéseink célja, hogy a tanulók felkészüljenek és hosszútávon is megfeleljenek a piaci, munkavállalói igényeknek, szert tegyenek olyan készségekre és tudásra, amelyek segítik őket az elhelyezkedésben, a továbbtanulásban, a megszerzett diplomájuk kiváltásában, vagy akár a külföldi munkavállalásban.

Oktatási központunk a City and Guilds felkészítő partnerintézménye, amely egy államilag és nemzetközileg is elismert nyelvvizsgát kiállító vizsgaközpont.

Nexus Oktatási KözpontNexus Oktatási KözpontNexus Oktatási Központ

Ha nálunk tanul, rengeteg időt és pénzt spórolhat meg! Önnek nem kell tanárt keresnie, nem kell az aktuális nyelvi, jogszabályi követelményeknek utánajárnia, a nyelvvizsga lehetőségeket sem kell kiderítenie, ráadásul a piacon lévő iszonyú mennyiségű könyv közül sem kell választania. Ezt mi mind megtesszük Ön helyett!

Reméljük, hogy szolgáltatásaink elnyerik tetszését, és hamarosan tanulóink között üdvözölhetjük Önt!

Honlap: nexuskozpont.hu

Címkék: oktatás német angol nyíregyháza nyelvvizsga nexus City and Guilds

A bejegyzés trackback címe:

https://nexusoktatas.blog.hu/api/trackback/id/tr15480497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása